RAVENOL Pulverizator Măriţi imaginea

RAVENOL Pulverizator

New product

RAVENOL Pulverizator este un pulverizator de presiune din plastic care poate fi folosit, in mod flexibil, la o serie de sarcini. Apasand pur si simplu butonul de pulverizare cu degetul mare este suficient pentru a crea o pulverizare continua si uniforma. Finetea pulverizarii poate fi reglata prin rotirea piulitei duzei

Detalii

Cumparand acest produs puteti colecta 15 puncte de fidelitate. Cosul dumneavoastra va insuma 15 puncte de fidelitate ce pot fi convertite intr-un voucher de 3 lei.


150 lei

Informații

RAVENOL Pulverizator este, in particular, potrivita pentru utilizarea cu RAVENOL Bremsenreiniger (lichid de curatare a franei), RAVENOL Alufelgenreiniger (lichid de curatare a aliajului rotilor) sau RAVENOL Kaltreiniger (solutie de curatat la rece), dar poate fi folosit deasemenea pentru alte fluide in casa, gradina sau industrie.

RAVENOL Pulverizator are o capacitate maxima de 0.9 litri la o presiune de 3 bari. Aceasta inseamna ca pulverizatorul poate acoperi in mod fiabil si convenabil zone care sunt dificil de atins.

 
 
RAVENOL Pulverizator are un indicator de capacitate imprimat in L, PT si gal si un semn care indica umplerea maxima recomandata. Raporturile de mix utilizate in mod frecvent sunt, de asemenea, marcate pe flacon: 1:10 (10%), 1:20 (5%), 1:50 (2%).

 

Note de aplicatii:

Manipulare:

 • Inainte de utilizare, verificati ca nici unul din componente sa nu fie deteriorate si ca acestea functioneaza corespunzator. Desurubati pompa recipientului si umpleti cu lichid pana la nivelul maxim indicat pe acesta. Apoi insurubati strans capul pompei astfel incat sa fie etansat (in caz contrar, presiunea nu poate fi generata).
 • Pompati aer in recipient folosind pistonul (aprox. 20-30 de actiuni ale pompei). Pulverizatoarele sunt echipate cu o valva de eliberare a presiunii, ceea ce inseamna ca nu este posibil sa se genereze o presiune mai mare decat cea specificata.
 • Pentru a incepe sa pulverizati, apasati in jos butonul de pulverizare si pentru a regla finetea pulverizarii (de la jet la ceata), rotiti duza.

 

Curatare:

 • Desurubati cu grija capul recipientului pentru a elibera treptat presiunea
 • Varsati continutul conform instructiunilor producatorilor. Nu aruncati in canalizare.
 • Curatati apoi pompa folosind apa curata sau pulverizand un alt produs de curatare adecvat.

 

Instructiuni de siguranta

 • Nu permiteti niciodata ca recipientul sa ramana sub presiune pentru o perioada extinsa de timp.
 • Nu expuneti la razele directe ale soarelui.
 • Nu umpleti pulverizatorul cu lichide cu temperaturi mai mari de 30°
 • Folositi intotdeauna instructiunile de siguranta furnizate de catre producatorul lichidului (vedeti informatiile produsului din fisa de securitate a acestuia).
 • Inlocuiti componentele deteriorate (ex .sigilii).
 • Nu indreptati pulverizatorul direct catre oameni sau animale.

 
Caracteristici:

Probleme si solutii:

Simptome Cauze posibile Solutii
Pistonul pompei este greu de miscat   Ungeti periodic pistonul cu ulei
Nu poate fi generata presiunea Recipientul nu este inchis bine; sunt scapari de aer Inchideti bine recipientul
Lichidul se scurge pe la duza Este (inca)aer in recipient Pulverizati in sus, in diagonala pentru aproximativ 2-3 sec
Sprayul nu pulverizeaza chiar daca este presiune. Duza sau filtrul de la capatul furtunului nu sunt curatate Curatati duzele blocate sau filtrul de aer folosind presiunea
Lichidele nu sunt pulverizate uniform Lichidul este murdar sau nu este bine amenstecat Schimbati continutul si curatati recipientul sau amestecati lichidul prin scuturare.

 

Date tehnice:

Caracteristici UM Data Audit
Capacitate   0.9 litri
Duza   KST Ø 0,8 mm
Presiune de lucru   3 bar/ Sicherheitsventil
Materiale    
Recipient   PA
Sigilii   FKM
Arcuri de compresie   V2A

 

Prin dezvoltarea produsului si a productiei anumite caracteristici pot suferi modificari.

2 produse din aceiasi categorie