1. LIVRARE

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii in termen de 1-2 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

In perioada Sarbatorilor legale si a reducerilor exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile, insa facem tot posibilul ca volumul mare de comenzi sa nu afecteze termenul standard.

  • Livrarea comenzii se face pe baza adresei comunicate in comanda curierat rapid

  • Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.

Pret transport:

  • Transport GRATUIT pentu comenzi de minim 200 Lei

  • Pentru comenzi sub 200 Lei, valoarea transportului este de 19 lei, in limita a 10kg/colet. Daca acesta depasete cantitatea indicata, fiecare kg suplimentar va fi taxat cu 1leu.

2. RETUR

a. Conditii de retur:
- Puteti returna produsele comandate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului. 
- Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate  nu trebuie sa prezinte zgarieturi, sa nu fie desigilat si trebuie sa aiba toate etichetele atasate. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem coletul.

- Completati formularul de retur si puneti-l in cutie alaturi de produsul/produsele pe care doriti sa le returnati. Va rugam sa nu uitati sa atasati acest formular. Fara acesta nu vom putea procesa returul dvs.
- Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului. 

b. Optiuni de returnare:
- Prin completarea FORMULARULUI DE RETUR  si adaugarea acestuia in coletul cu produsul returnat.  In cazul in care nu dispuneti de o imprimanta, salvati formularul de retur pe calculator, completati campurile necesare, salvati apoi cu datele inserate si expediati-l pe adresa comenzi@lubrifiantiauto.com . Trimiterea formularului de retur pe email se face inaintea trimiterii coletului cu produsul returnat.

c. Cum se procedeaza:
Returnati coletul: 
Tarif preferential 19LEI, prin firma de curierat Dragon Curier. La ridicarea coletului, specificati ca metoda de plata: PLATA LA DESTINATAR, TARIF RONEVA SRL. In cazul in care coletul cantareste peste 10kg, la cei 19lei se vor aduna cate un leu pentru fiecare kg suplimentar. Contravaloarea transportului va fi scazuta din suma rambursata in contul dumneavoastra.
- prin orice alta firma de curierat, cu PLATA LA EXPEDITOR.
Adresa la care se trimite coletul retur este: RONEVA SRL, Str. Aurora, Nr. 1, Bloc 1, Scara 1, Etaj P, Ap. 3, Focsani, Vrancea; Tel: 0770 375 243;
- Dupa primirea coletului si verificarea produselor, vom initia rambursarea contravalorii acestora in contul bancar specificat pe formularul de retur, in termen de 24H. In cazul retururilor trimise prin Dragon Curier, contravaloarea taxei de retur se va scadea din suma rambursata in cont.

La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat. 
Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.


Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un email la adresa comenzi@lubrifiantiauto.com, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigura ta de LUBRIFIANTI AUTO.