Utilizarea site-ului

 

        Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.lubrifiantiauto.com   implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. 

        LubrifiantiAuto.com isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, LubrifiantiAuto.com. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software.

        Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului LubrifiantiAuto.com este proprietatea LubrifiantiAuto.com. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al LubrifiantiAuto.com. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Continut site si drepturi de autor

        SC RONEVA S.R.L. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. 
        Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. 
        Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. 
        www.lubrifiantiauto.com  este proprietatea SC RONEVA  S.R.L. - copierea integrala sau partiala a continutului acestui site este interzisa. 

PRETURI SI PROMOTII

         Toate preturile de pe site sunt finale.In cazul unei promotii in derulare, clientii nostri pot beneficia de o reducere de pret la produsul aflat la promotie. Preturile produselor pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Cumparatorii vor achita pretul produsului existent la data cumpararii. 

         Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. 

         Promotiile nu se cumuleaza!

 

Litigii


         Pentru orice conflict aparut intre LubrifiantiAuto.com si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul LubrifiantiAuto.com.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

Societatea comerciala RONEVA  SRL, in calitate de  proprietar si administrator al magazinului online www.lubrifiantiauto.com , respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client sau vizitator care acceseaza site-ul in scopul achizitionarii produselor prezentate.

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC RONEVA  SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: drept de acces la date cu caracter personal, drept de interventie asupra datelor, drept de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul la informare.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC RONEVA SRL  in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date,  prin cerere scrisa, datata si semnata, la SC RONEVA SRL, str. AURORA, nr. 1, bl. 1, sc. 1, et. P, ap. 3, FOCSANI, jud. VRANCEA.

S.C. RONEVA S.R.L., ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii, fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola . Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.

2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.

3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.

5. site-ul are implementat certificatul ssl pentru protectia datelor

 

2. Scopul colectarii datelor

Scopul colectarii datelor este de a livra produsele comandate din cadrul magazinului online si de a comunica informatii utile cu privire la produsele comercializate, dupa caz, informatii despre site, solutionarea cererilor, intrebarilor sau de reclamatii/sesizari facute de catre dumneavoastra.
SC RONEVA SRL nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, nu va comercializa, schimba, divulga datele dumneavoastra altor persoane (fizice sau juridice).

 

3. Securitatea datelor colectate si procesate

SC RONEVA SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru  pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.

Magazinul online foloseste o conexiune securizata, criptata pentru a preveni interceptarea. Certificatul SSL este compatibil cu 99 % din browsere inclusiv cu cele specifice smartphone-urilor.

Inregistrarea si autentificarea pe www.lubrifiantiauto.com implica email si parola.

 

4. Feedback

Utilizatorii www.lubrifiantiauto.com pot posta comentarii,  pot trimite intrebari si sugestii. Informatiile sunt trimise prin intermediul formularelor de contact si vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.