RAVENOL DCT GT-R Fluid 1L Măriţi imaginea

RAVENOL DCT GT-R Fluid 1L

New product

RAVENOL DCT GT-R Fluid este un fluid integral sintetic de tip ATF care a fost special dezvoltat pentru pentru utilizarea in cele mai noi si moderne transmisii cu dublu ambreiaj de la Nissan . Acestea sunt unele dintre cele mai moderne si sofisticate transmisii cu elemente extrem de complicate de tip hi-tech ,care au cerinte de lubrifiere foarte ridicate.

Detalii

Cumparand acest produs puteti colecta 22 puncte de fidelitate. Cosul dumneavoastra va insuma 22 puncte de fidelitate ce pot fi convertite intr-un voucher de 4 lei.


223 lei

Informații

RAVENOL DCT GT-R Fluid este un fluid integral sintetic de tip ATF care a fost special dezvoltat pentru pentru utilizarea in cele mai noi si moderne transmisii cu dublu ambreiaj de la Nissan . Acestea sunt unele dintre cele mai moderne si sofisticate transmisii cu elemente extrem de complicate de tip hi-tech ,care au cerinte de lubrifiere foarte ridicate. RAVENOL DCT GT-R Fluid este un produs complet nou si ,pentru o functionare ireprosabila a acestor transmisii , trebuie evitat cu orice pret mixarea cu alte produse . RAVENOL DCT GT-R Fluid este special conceput sa reziste la temperaturile neobisnuit de ridicate din transmisia sport Nissan GT-R R 35 .Pentru evitare zgomotelor ,blocajelor,alunecarilor accidentale ,blocarii ambreiajului in momentul pornirii acest produs a fost ajustat corespunzator.Toate criterile cerute de standardul DCTF sunt indeplinite si depasite de acest produs.(fluiditate la rece,stabilitate termica,pierderi reduse prin evaporare,protectie la uzura etc)

Utilizari/Aplicatii:

RAVENOL DCT GT-R Fluid este utilizat pentru cele mai noi si moderne transmisii de la Nissan GT-R 35 cu dublu ambreiaj(DCT). Nu este permisa mixarea acestui produs cu oricare alt tip de ATF.

Specificatii/Aprobari:

RAVENOL DCT GT-R Fluid indeplineste si chiar depaseste urmatoarele specificatii si norme: Nissan KLD4100002EU, KLD41-00002, 999MP-GTRT00P

Caracteristici: RAVENOL DCT GT-R Fluid ofera:

- capacitate de lubrifiere foarte buna chiar si la temperaturi foarte scazute

- stabilitatea filmului de lubrifiant

- protectie la uzura

- punct de curgere foarte scazut

- protectie la coroziune si spumare

- neutru fata de materialele de etansare

30 produse din aceiasi categorie