RAVENOL Motorstarter – Spray 0.4L Măriţi imaginea

RAVENOL Motorstarter – Spray 0.4L

New product

RAVENOL  Motorstarter – Spray este un amestec de solventi combustibili si gaze comprimate, formulat pentru a fi folosit in toate motoarele pe benzina si pe motorina ale autoturismelor, camioanelor, echipamentelor de constructie, toate tipurile de marine si motoare de barci , dar si echipamente agricole

Detalii

Cumparand acest produs puteti colecta 3 puncte de fidelitate. Cosul dumneavoastra va insuma 3 puncte de fidelitate ce pot fi convertite intr-un voucher de 1 lei.


31 lei

Informații

Ofera o pornire la rece sigura chiar si la cele mai scazute temperaruri, ajutand la preservarea bateriei si viata motorului la pornire. Chiar daca nu a fost creata drept o solutie pe termen lung , RAVENOL  Motorstarter – Spray este ideala  pentru problemele ocazionale ale pornirii la rece.

 

Aplicatii:

Pulverizati RAVENOL  Motorstarter – Spray pentru aproximativ 2-3 secunde dinrect in filtrul de aer sau in admisia de aer si porniti imediat motorul

Pentru motoarele pe benzina, o singura atingere a pedalei de acceleratie in timp ce se roteste demarorul , ar trebui sa fie suficient pentru o pornire de succes a motorului.

Pentru motoarele pe motorina, apasati complet pedala de acceleratie , in acelasi timp cu pornirea motorului – nu permiteti sa se activeze bujiile sau sa se incalzeasca elementele inainte de a porni.

 

 

Caracteristici: RAVENOL  Motorstarter – Spray ofera:

  • Potrivit pentru motoarele pe motorina si pe benzina
  • Ofera o pornire la rece sigura
  • Imbunatateste proprietatile pornirii chiar si dupa perioade lungi de la aplicare
  • Economie in utilizare
  • Aprindere usoara si sigura chiar si la tempereaturile cele mai reci
  • Ajuta la protejarea si preservarea vietii bateriilor si demaroarelor

23 produse din aceiasi categorie