RAVENOL Spray Silicon 0.4L Măriţi imaginea

RAVENOL Spray Silicon 0.4L

New product

RAVENOL Silikon-Spray este folosit pentru lubrifierea, ingrijirea, intretinerea cauciucului,plasticului si suprafetelor metalice. Dupa arderea solventilor si gazelor propulsoare , produsul incolor, inodor si insipid devine fiziologic inert, rezistent la apa , la radiatii si la intemperii.

Detalii

Cumparand acest produs puteti colecta 2 puncte de fidelitate. Cosul dumneavoastra va insuma 2 puncte de fidelitate ce pot fi convertite intr-un voucher de 0 lei.


24 lei

Informații

RAVENOL Silikon-Spray a demonstrat de multe ori , in comparatie cu multe produse fara silicon , ca in conditii extreme cum ar fi apa de mare, vaporii de apa, dioxidul de sulf ,  se dilueaza acizii si bazele.

Rezistenta dielectrică ridicată si factorul de pierderi redus care  este independent de umiditate, sunt caracteristicele RAVENOL Silikon-Spray.

RAVENOL Silikon-Spray este utilizat ca lubrifiant in vehicule, motoare , agenti rezistenti la apa in industria electrica, îngrijire si conservare în industria sticlei si ceramicii, detergenti în industria navala  si aeronave, agenti de eliberare in industria de mase plastice, agenti de protectie în ingineria mecanică, agenti în medicină, farmacie si cosmetică.

Acestea sunt doar cateva exemple ce dovedesc versatilitatea RAVENOL Silikon-Spray.

 

 

 

Aplicatii:

RAVENOL Silikon-Spray: Daca a fost depozitat intr-un mediu foarte racoros, trebuie adus la temperatura camerei inainte de a fi folosit. Agitati inainte de utilizare. Pulverizati uniform pe suprafete de la 20-30cm distanta si lasati sa actioneze.Timpul de uscare este de 30 de secunde la temperatura camerei.

 

Caracteristici: RAVENOL Silikon-Spray ofera:

  • Aplicabilitate universala ,spre exemplu: ca lubrifiant, agenti rezistenti la apa, ingrijire si preservare, agenti de curatare, agenti de eliberare
  • Lubrifiere buna a cauciucului, plasticului si suprafetelor metalice
  • Foarte stabil la intemperii
  • Rezistent la apa,radiatii si intemperii
  • In conditii extreme cum ar fi apa de mare, vaporii de apa, dioxidul de sulf , se dilueaza acizii si bazele.
  • Rezistenta dielectrică ridicată si factor de pierderi redus

23 produse din aceiasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: