RAVENOL LGC – Protect C13 Concentrate 1.5L Măriţi imaginea

RAVENOL LGC – Protect C13 Concentrate 1.5L

New product

RAVENOL  LGC Lobrid Glycerin Coolant Concentrate este un antigel ecologic, pe baza de 1.2- etandiol(monoetilen glicol) , cu 20% aditivi de glicerina  pentru racirea circuitelor in motorele cu combustie, ce ofera protectie anti- coroziva si anti-inghet

Detalii

Cumparand acest produs puteti colecta 4 puncte de fidelitate. Cosul dumneavoastra va insuma 4 puncte de fidelitate ce pot fi convertite intr-un voucher de 1 lei.


48 lei

Informații

 Produsul este bazat pe o dezvoltare dovedita de inhibare, combinand silicatii cu tehnologia de aditivare organica OAT ca un antigel cu durata de functionare lunga.

Important pentru calitatea lichidului anti-inghetare al motorului nu este numai efectul de antigel(ce exista in mod automat intr-un produs pe baza de etilen-glicol), ci si protectia impotriva ruginei.

RAVENOL  LGC Lobrid Glycerin Coolant Concentrate protejeaza sistemul de racire de coroziune si inghet, iar in timpul verii , de supraincalzire.

 

Aplicatii:

RAVENOL  LGC Lobrid Glycerin Coolant Concentrate ofera protectie impotriva inghetului si ruginei ,indiferent de anotimp , pentru folosirea in toate motoarele cu aluminiu.

Chiar si in timpul verii, lichidul de racire de vara trebuie sa contina destul antigel pentru a asigura o protectie buna impotriva coroziunii si supraincalzirii.

Instructiuni: Curatati sistemul de racire, verificati scurgerile, clatiti.

Amestecati  RAVENOL  LGC Lobrid Glycerin Coolant Concentrate cu apa si adaugati. Permiteti motorului si radiatorului sa se incalzeasca, adaugati antigel pana la linia de umplere.

Tabel de amestec:

Protectie la inghet pana la cca. Raport de antigel Raport de apa
-12 ° C 25% 75%
-20 ° C 35% 65%
-37 ° C 50% 50%

 

Specificatii:

VW TL 774-J (entspricht G13 ), VW G012A8FM1, G012A8FM8, G012A8GM9, Audi, Skoda & Seat

 

Caracteristici : RAVENOL  LGC Lobrid Glycerin Coolant Concentrate ofera:

  • Excelent pentru motoarele din aluminiu
  • Aditivi de coroziune optima pentru o protectie anti-rugina buna pentru toate metalele si aliajele din metale folosite in sistemele de racire , incluzand aluminiul
  • Alcalinitate buna
  • Previne sedimentarea si spumarea in sistemele de racire
  • Compatibil cu elastomerii folositi in radiatoarele auomobilelor
  • Poate fi amestecat cu alte tipuri de antigel

 

11 produse din aceiasi categorie