RAVENOL Carb Reiniger Spray 0.4L Măriţi imaginea

RAVENOL Carb Reiniger Spray 0.4L

New product

RAVENOL Carb Reiniger Spray este un spray de curatare special, ce indeparteaza depunerile din zona supapei de admisie si de acceleratie.

RAVENOL Carb Reiniger Spray are o putere de indepartare excelenta  a reziduurilor de ulei, grasimii, cauciuc, rasini si reziduuri de vopsea.

Detalii

Cumparand acest produs puteti colecta 3 puncte de fidelitate. Cosul dumneavoastra va insuma 3 puncte de fidelitate ce pot fi convertite intr-un voucher de 1 lei.


31 lei

Informații

RAVENOL Carb Reiniger Spray  se utilizeaza pentru curatarea carburatorului si supapei de acceleratie ale motoarelor pe benzina in 2 si 4 timpi.

RAVENOL Carb Reiniger Spray  reduce consumul de combustibil, imbunatateste puterea motorului, optimizeaza puterea carburatorului. Se potriveste catalizatorilor.

 

Aplicatii:

Utilizare: Pulverizati bine piesele in cauza cu RAVENOL Carb Reiniger Spray  cand motorul nu este in functiune. Timp de aplicare de 2-3 minute. Apoi, pulverizati cu  RAVENOL Carb Reiniger Spray  in zona supapei de acceleratie si de admisie pentru aproximativ 30 de secunde cand motorul este in functiune. Cresteti un pic numarul de rotatii pentru a arde depozitele de reziduuri nefixate.

 

Caracteristici : RAVENOL Carb Reiniger Spray  ofera:

  • Imbunatateste fluxul de combustibil si reduce consumul de combustibil
  • Putere excelenta de curatare
  • Imbunatateste puterea motorului
  • Optimizeaza puterea carburatorului
  • Potrivit pentru catalizatori.

3 produse din aceiasi categorie