RAVENOL Kompressoren-Oel VDL 100 20L Măriţi imaginea

RAVENOL Kompressoren-Oel VDL 100 20L

New product

RAVENOL  Kompressoren-Oel VDL 100 indeplineste inaltele cerinte ale DIN 51506. Contine uleiuri de baza de inalta calitate si rezistente la imbatranire.

Detalii

Cumparand acest produs puteti colecta 48 puncte de fidelitate. Cosul dumneavoastra va insuma 48 puncte de fidelitate ce pot fi convertite intr-un voucher de 10 lei.


489 lei

Informații

RAVENOL  Kompressoren-Oel VDL 100 ofera o aderenta buna, este rezistent la apa si reduce uzura. Deoarece multe compresoare opereaza la temperaturi inalte, uleiul ar trebui sa aibe o rezistenta la imbatranire buna  si sa previna formarea depunerilor reziduale.

RAVENOL  Kompressoren-Oel VDL 100 ofera o lubrifiere sigura , nu numai la temperaturi ridicate , dar si cand compresorul este rece , pentru a reduce uzura. Datorita compozitiei de aditivi , tendinta de cocsificare si de formare a rezidurilor in urma arderii este minimizata.

 

Aplicatii:

RAVENOL  Kompressoren-Oel VDL 100  poate fi folosit in compresoarele stationare si mobile cu temperaturi de peste 220°C.

RAVENOL  Kompressoren-Oel VDL 100  poate fi utilizat si pentru lubrifierea motoarelor pentru care producatorul nu specifica niciun ulei de motor HD.

 

Specificatii:

VBL, VCL

 

Testat si folosit in motoarele:

ATLAS COPCO, AUDI, ALUP, CompAir, FIAC, FINI, KAESER

 

Caracteristici : RAVENOL  Kompressoren-Oel VDL 100 ofera:

  • Rezistenta excelenta la imbatranire
  • Comportament al vascozitatii bun la temperatura
  • Protectie excelenta anti-uzura
  • Proprietati excelente ale pornirii
  • Tendinta scazuta de cocsificare

5 produse din aceiasi categorie