RAVENOL EURO VI Truck SAE 10W-40 208L Măriţi imaginea

RAVENOL EURO VI Truck SAE 10W-40 5L

New product

Ravenol EURO VI Truck SAE 10W-40 este un ulei semi-sintetic de inalta calitate, de tip economie de combustibil si Low SAPS realizat pe baza unor uleiuri de inalta calitate in combinatie cu aditivi de ultima tehnologie, destinat utilizarii in motoarele diesel de ultima generatie cu norme de poluare EURO VI.

Detalii

Cumparand acest produs puteti colecta 16 puncte de fidelitate. Cosul dumneavoastra va insuma 16 puncte de fidelitate ce pot fi convertite intr-un voucher de 3 lei.


164 lei

Informații

Utilizarea acestui lubrifiant asigura economie de combustibil si este potrivit pentru a fi utilizat in motoarele EURO 4, EURO 5, EURO 6 , cu sau fara filtru de particule si catalizator, in combinatie cu motorina cu continut scazut de sulfuri.

Ravenol EURO VI Truck SAE 10W-40 asigura o pornire si lubrifiere rapida chiar si la temperaturi scazute datorita aditivilor de stabilitate la forfecare care garanteaza mentinerea capacitatii de lubrifiere pe tot parcursul intervalului de schimb.

Ravenol EURO VI Truck SAE 10W-40 este un ulei de motor de tip UHPD (Ultra High Performance Diesel) conceput sa depaseasca cele mai exigente cerinte de reducerea emisiilor poluante si de protectie a filtrului de particule prin integrarea tehnologiei LOW SPAsh, adica un continut extrem de scazut de sulfuri si fosfuri in cenusa.

Aplicatii:

Ravenol EURO VI Truck SAE 10W-40 este un ulei de inalta performanta care poate fi utilizat pe tot parcursul anului in motoarele EURO 4, EURO 5, EURO 6 si indeplineste si depaseste cele mai recente si exigente cerinte de lubrifiere si standarde de emisii poluante pentru motoarele de ultima generatie prevazute cu sisteme de recirculare a gazelor de evacuare si filtru de particule.

Specificatii:

ACEA E9, API CJ-4/SN

Aprobari:

Deutz DQC III-10 LA, MB-Freigabe 228.51, Cummins CES 20076/77, MAN M3477, M3271-1, MTU Typ 3.1, VOLVO VDS-3, Ford WSS-M2C171-E

Testat si aprobat de catre:

Renault RLD-2, RXD, MACK EO-N, Scania LDF-2, MTU Typ 3

Ravenol EURO VI Truck SAE 10W-40 ofera:

  • protectie anticoroziva
  • excelenta stabilitate la oxidare
  • stalilitate la temperaturi ridicate
  • excelente caracteristici dispersante si detergente
  • profitabilitate prin reducerea consumului de combustibil
  • pornire usoara la rece
  • lubrifiere rapida chiar si la temperaturi foarte reduse
  • vascozitate excelenta
  • neutru pentru materialele de etansare
  • consum redus de ulei datorita volatilitatii foarte scazute

30 produse din aceiasi categorie