RAVENOL MPS Powersynth 2T Măriţi imaginea

RAVENOL MPS Powersynth 2T 1L

New product

RAVENOL MPS Powersynth 2T este un ulei integral sintetic de inalta calitate, pentru motoarele in 2 timpi, cu esteri speciali si poliizobutilena(PIB) pentru motoarele in 2 timpi cu racire prin apa sau aer. Potrivit pentru sistemele cu lubrifiere separate si pentru cele self-mix.

Detalii

Cumparand acest produs puteti colecta 5 puncte de fidelitate. Cosul dumneavoastra va insuma 5 puncte de fidelitate ce pot fi convertite intr-un voucher de 1 lei.


54 lei

Informații

RAVENOL MPS Powersynth 2T este creat cu uleiuri de baza sintetice si aditivi pentru un continut scazut de aditivi. Formula speciala suporta arderea rapida a amestecului, raspuns excelent la accelerare si ofera protectie anti-uzura ridicata. Creat pentru motoarele in 2 timpi ale producatorilor europeni si asiatici moderni.

 

Aplicatii:

 RAVENOL MPS Powersynth 2T poate fi mixat in general cu petrol normal 1:100.Datorita pachetului cu aditivi atent selectionati, produsul este ideal pentru racing, dar si pentru strada. Asigura lubrifiere optima  pentru motoarele in 2 timpi pe benzina, cu sistem de racire prin  apa sau aer, ce ating viteze ridicate, dar si motoare de tip Enduro, Motocross & Trial.
 
 
Specificatii

API TC, ISO-L-EGD, JASO FD

 

Testate si folosite in motoarele:

KTM, Beta, GasGas, Husqvarna, Yamaha, Kawasaki, Honda, Suzuki

 

Caracteristici : RAVENOL MPS Powersynth 2T ofera:

  • Lubrifiere corespunzatoare pieselor motorului
  • Efect puternic de curatare pentru camere de ardere. Curata supapele de admisie si de evacuare de rezidurile de combustie si depuneri
  • Bujiile curate ofera performante optime motorului
  • Protectie foarte ridicata impotriva uzurii si coroziunii
  • Nivel scazut de emisii datorata arderii bune

12 produse din aceiasi categorie