Cele mai cumpărate

Producători

Produse noi

Produse vizualizate

PrestaShop
RAVENOL MPS Powersynth 2T Măriţi imaginea

RAVENOL MPS Powersynth 2T 1L

New product

RAVENOL MPS Powersynth 2T este un ulei integral sintetic de inalta calitate, pentru motoarele in 2 timpi, cu esteri speciali si poliizobutilena(PIB) pentru motoarele in 2 timpi cu racire prin apa sau aer. Potrivit pentru sistemele cu lubrifiere separate si pentru cele self-mix.

Detalii

Cumparand acest produs puteti colecta 5 puncte de fidelitate. Cosul dumneavoastra va insuma 5 puncte de fidelitate ce pot fi convertite intr-un voucher de 1 lei.


54 lei

Informații

RAVENOL MPS Powersynth 2T este creat cu uleiuri de baza sintetice si aditivi pentru un continut scazut de aditivi. Formula speciala suporta arderea rapida a amestecului, raspuns excelent la accelerare si ofera protectie anti-uzura ridicata. Creat pentru motoarele in 2 timpi ale producatorilor europeni si asiatici moderni.

 

Aplicatii:

 RAVENOL MPS Powersynth 2T poate fi mixat in general cu petrol normal 1:100.Datorita pachetului cu aditivi atent selectionati, produsul este ideal pentru racing, dar si pentru strada. Asigura lubrifiere optima  pentru motoarele in 2 timpi pe benzina, cu sistem de racire prin  apa sau aer, ce ating viteze ridicate, dar si motoare de tip Enduro, Motocross & Trial.
 
 
Specificatii

API TC, ISO-L-EGD, JASO FD

 

Testate si folosite in motoarele:

KTM, Beta, GasGas, Husqvarna, Yamaha, Kawasaki, Honda, Suzuki

 

Caracteristici : RAVENOL MPS Powersynth 2T ofera:

  • Lubrifiere corespunzatoare pieselor motorului
  • Efect puternic de curatare pentru camere de ardere. Curata supapele de admisie si de evacuare de rezidurile de combustie si depuneri
  • Bujiile curate ofera performante optime motorului
  • Protectie foarte ridicata impotriva uzurii si coroziunii
  • Nivel scazut de emisii datorata arderii bune

12 produse din aceiasi categorie