RAVENOL ATF BTR 95LE 1L Măriţi imaginea

RAVENOL ATF BTR 95LE 1L

New product

RAVENOL ATF BTR 95LE este un fluid special de tip ATF , realizat pe baza de ulei tip PAO (polialfaolefine)si un pachet special de aditivi si inhibitori care garanteaza perfecta functionare a transmisiilor automate.

Detalii

Cumparand acest produs puteti colecta 5 puncte de fidelitate. Cosul dumneavoastra va insuma 5 puncte de fidelitate ce pot fi convertite intr-un voucher de 1 lei.


52 lei

Informații

RAVENOL ATF BTR 95LE este un fluid special de tip ATF, realizat pe baza  de ulei tip  PAO (polialfaolefine)si un pachet special de aditivi si inhibitori care garanteaza perfecta functionare a transmisiilor automate.

RAVENOL ATF BTR 95LE este un fluid ATF pentru transmisiile automate de la BTR Engineering Australia. Produsul este colorat in ROSU si garanteaza un maxim de protective impotriva uzurii.

 

Utilizari/Aplicatii

RAVENOL ATF BTR 95LE este utilizat pentru transmisiile automate  de  la BTR Engineering Australia pentru:SsangYong Musso, Korando, Rexton, Aktyon, FORD Falcon, Fairlane, LTD, Maserati Quattroporte, 3200GT, Mitsubishi VF Nimbus, KF Verada and others. Odata utilizat si in conditii normale de exploatare acest produs nu mai trebuie schimbat din sistemul de transmisie.asigurand functionarea pe toata durata de viata a masinii (maintenance-free filling).

 

Specificatii/Aprobari:

RAVENOL ATF BTR 95LE Fluid indeplineste si chiar depaseste urmatoarele Specificatii si norme:

M74LE, M85LE, M91LE, M95LE, ATF Type TQ95

 

Caracteristici:

RAVENOL ATF BTR 95LE ofera:

-       lubrefiere optima si rezistenta la aparitia lipsei de lubrifiere in conditii de exploatare extrema.

-       extinderea duratei de folosinta a uleiului ceea ce duce la extinderea duratei de folosinta a uleiului si in final interval extins de schimb.

-       stabilitate foarte buna la oxidare

-       protectie anticoroziva  si anti-spumare

-       fluiditate excelenta la temperaturi scazute

-       performante superioare la schimbarea treptelor de viteza si compotament optim la frictiune

-       prevenirea slefuirii cuplajelor modulatorului rotativ de conversie

-       durata extinsa de functionabilitate a uleiului si ambreiajului ,fapt ce permite schimbari lejere a treptelor de viteza la temperaturi scazute pe toata perioada serviciului.

-       stabilitate la forfecare

30 produse din aceiasi categorie