RAVENOL LKW ATF Synthetik 20L Măriţi imaginea

RAVENOL LKW ATF Synthetik 20L

New product

RAVENOL LKW ATF Synthetik este un ulei integral sintetic pentru transmisii automate pentru vehiculele comerciale cu transmisie automata de ultima generatie 

Detalii

Cumparand acest produs puteti colecta 77 puncte de fidelitate. Cosul dumneavoastra va insuma 77 puncte de fidelitate ce pot fi convertite intr-un voucher de 15 lei.


771 lei

Informații

 

RAVENOL LKW ATF Synthetik este un ulei integral sintetic pentru transmisii automate pentru vehiculele comerciale cu transmisie automata de ultima generatie

RAVENOL LKW ATF Synthetik permite intervale de schimb a  uleiului ce pot fi prelungite chiar și în cazul in care camionul/utilajul este utilizat in regim si condiții de exploatare severe.

Un nou tip de tehnologie de aditivare a permis atingerea unei performanțe extraordinare cu privire la caracteristicile ideale și constante de frecare, stabilitate excelenta la forfecare, fluiditate la temperaturi scăzute, de protecție la uzură, de echilibru si stabilitate remarcabilă la oxidare.

 

Utilizari/Aplicatii

RAVENOL LKW ATF Synthetik a fost dezvoltat pentru a fi utilizat in în autovehicule cu transmisii automate, precum si convertizoare si schimbatoare de mars.

 

Specificatii/Aprobari:

MB 236.91, ZF TE-ML 14E, ZF TE-ML 16N, MAN 339 Typ Z4 (ZF Ecomat 150 000 km), Allison TES-295 (TranSynd Fluid), Caterpillar 6-speed CX31 und 8-speed Super-Heavy-Duty CX35 transmissions, Renk Doromat, Voith 55.63353x (vorher G 607) und 55.63363x (vorher G 1363)

 

Caracteristici:

RAVENOL LKW ATF Synthetik ofera:

  •          protectie ridicata la uzura, slam si coroziune
  •          stabilitate excelenta la forfecare
  •          utilizare fara probleme atat la temperaturi ridicate cat si scazute
  •          rezistenta termica extraordinara
  •          non-spumant chiar si in conditii extreme
  •          neutru fata de materialele de etansare

30 produse din aceiasi categorie