RAVENOL DW-1 Fluid 1L Măriţi imaginea

RAVENOL DW-1 Fluid 1L

New product

RAVENOL DW-1 Fluid este un fluid sintetic de tip ATF special formulat pentru utilizarea in transmirile automate , realizat pe baza de uleiuri sintetice PAO (polialfaolefine),aditivi speciali si difertite tipuri de inhibitori ,toate acestea asigurand cea mai buna functionare a sistemelor.

Detalii

Cumparand acest produs puteti colecta 6 puncte de fidelitate. Cosul dumneavoastra va insuma 6 puncte de fidelitate ce pot fi convertite intr-un voucher de 1 lei.


64 lei

Informații

RAVENOL DW-1 Fluid este un fluid sintetic de tip ATF special formulat pentru utilizarea in transmirile automate , realizat pe baza de uleiuri sintetice PAO (polialfaolefine),aditivi speciali si difertite tipuri de inhibitori ,toate acestea asigurand cea mai buna functionare a sistemelor. Datorita formulei speciale RAVENOL DW-1 Fluid are caracteristici indispensabile unei functionari adecvate ,avand si o stabilitate termica deosebita. RAVENOL DW-1 Fluid este un fluid ATF pentru transmisiile automate de ultima generatie ale grupului Honda. Guaranteaza protectie maxima impotriva uzurii.

Utilizari/Aplicatii:

RAVENOL DW-1 Fluid este utilizat pentru transmisiile automate de la Honda. Please note: Follow manufacturer’s original equipment number!

Specificatii/Aprobari: RAVENOL DW-1 Fluid indeplineste si chiar depaseste urmatoarele specificatii si norme: Honda 08200-9008, 08200-9009, Honda 08266-99964, 08266-99967

Caracteristici: RAVENOL DW-1 Fluid ofera:

- punct de curgere extrem de scazut

- indice de vascozitate ridicat, foarte stabil

- buna protectie impotriva consumului

- stabilitate termica

- caracteristici de extrema presiune ( EP )imbunatatite.

- bun comportament impotriva spumarii

- neutru fata de materialele de etansare

30 produse din aceiasi categorie