RAVENOL Unsoare de Rulmenti 1kg Măriţi imaginea

RAVENOL Unsoare de Rulmenti 1kg

New product

RAVENOL Unsoare de Rulmenti este o unsoare universala cu sapun de litiu, pe baze minerale cu aditivi de protectie anti-oxidare si anti-coroziune.

Detalii

Cumparand acest produs puteti colecta 5 puncte de fidelitate. Cosul dumneavoastra va insuma 5 puncte de fidelitate ce pot fi convertite intr-un voucher de 1 lei.


55 lei

Informații

Datorita aditivilor speciali, RAVENOL Unsoare de Rulmenti are o capacitate excelenta de absorbtie a presiunii, protectie excelenta impotriva coroziunii si stabilitate mecanica superioara .

 

Aplicatii:

RAVENOL Unsoare de Rulmenti se foloseste pentru lubrifierea tuturor tipurilor de rulmenti care functioneaza la temperaturi de pana la 220°C.Unsoarea pentru rulmenti este o unsoare multigrad ce contine componente anticorozive, antioxidative, aditivi EP si antiuzura, cu actiune pe intreaga perioada de utilizare , ceea ce confera protectie la sarcini crescute.

RAVENOL Unsoare de Rulmenti este utilizata pentru toate tipurile de rulmenti axiali,radiali,osii speciale, punti pentru vehicule, pentru remorci si semiremorci.

 

Specificatii:

DIN 51 502: KP2N-30, ISO 6743 Teil 9: ISO-L-XCDIB2, VOLVO STD „Lubricating grease 97720”

 

Aprobari:

MAN 283 Li-P2, MB-Freigabe 267.0

 

Caracteristici : RAVENOL Unsoare de Rulmenti ofera:

  • Stabilitate extrema la forfecare
  • Protectie excelenta anti-coroziva
  • Stabilitate mecanica si chimica foarte buna
  • Rezistenta la imbatranire
  • Pompabilitate buna chiar si la temperaturi scazute

27 produse din aceiasi categorie